Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 

 

 

 

 

 


 

 

 
Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
IP-osoite 54.158.52.166 tallennetaan turvallisuussyistä.
On mahdollista, että kirjoituksesi julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen.
Pidätämme oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta kirjoitusta.
51 entries.

Minna ja Juha
Minna ja Juha

- Kalanti

kirjoitti 20.2.2018 klo. 14:20:
Kytörannassa hiihtolomalla. Mahtava mökki ja grillikota. Latuja ihan mökin vieressä sekä järven jäällä ja Purnun mäet kivenheiton päässä. Paljon on hiihdetty ja lasketeltu ja illalla saa hyvän puusaunan löylyt. Letut paistuu mukavasti grillikodassa pannulla 😊.
Kiitos, tullaan varmaan toistekin.

Ilkka Kauppinen
Ilkka Kauppinen

- Rovaniemi

kirjoitti 14.9.2017 klo. 08:20:
Mahtava rentoutumisviikonloppu upeilla mökeillä. Velmu-koira ja muut isännät jäivät mieleen ja loivat lähes unohtumattoman akkujenlautausviikonlopun.
Ylläpidon vastaus: Jouni Hokkanen
Kiitos kivasta kommentista.

Kaija
Kaija

- Joutsa

kirjoitti 12.4.2017 klo. 08:16:
Akkuja lataamassa ja laatuaikaa viettämässä Lassinmajalla 4-6.4.17. Kalastusta kun harrastamme, jo ennestään tutut kalavedet houkuttelivat. Olishan niitä kalapaikkoja ihan kotinurkallakin ollut, mutta ainahan se on "vihreämpää ruoho naapurin puolella"
Ja kalaa tuli, pilkillä satoja sinttejä, "pannukarkeitakin" ja koukuilla haukia, että niiden pyyntiä oli hillittävä, tai muuten olisi joutunut kalatukun perustamaan. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin tuoretta just pyydettryä kalaa laittaa savustuspönttöön ja naapuritkin saivat lounastarpeita.
Mökki oli viihtyisä, remonttireiskakin oli vieraillut siellä ja tulos oli onnistunut.. Sänky oli niin hyvä, että jo sen takia kannattaa muutama mökkiyö varata.
Tapasimme jäällä Isäntä-Jounin ja Velmun. Velmu auttoi hauenkoukkujen kokemisessa ja yhden hauen saikin. Oli niin mukavannäköisiä keppejä jäällä , pitihän niitä vähän kokeilla.
Palaamme taas asiaan, kun entiset "evät" ovat selästä hävinneet..
Rantalassa hommat hanskassa ja erittäin hyvät kotisivut, ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.
- Kiitoksin! Kaija ja Yrjö

nimetön
nimetön


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:27:
Lassinmaja 12-19.8.2016
Rentouttava ja mukava lomaviikko takana. Isännät Jouni ja Velmu ovat todella mukavia molemmat:)
Paikka on aivan ihana, mökki hyvin varusteltu ja järven antimet kalamiehen mieleen:) Koiraystävällinen paikka, ja jo mökin lähimaastokin tarjosi Ranelle paljon nuuskittavaksi. Kohokohdan viikolle tarjosi kantarellien runsas määrä ja niistä valmistettu maukas kastike. Grillikatos toimi loistavasti, suojaisa myös sateisina päivinä. Ehdottomasti tulemme uudestaan! Kiitos onnistuneesta lomasta
Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Niinhän ne sanoo, että koira muistuttaa isäntäänsä... Vai onkohan se toisinpäin? Mukava kuulla teidän viihtyneen ja Ranekin sai uusia hajuja nuuhkia. Tervetuloa uudelleen. -Jouni ja Velmu-

nimetön
nimetön


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:26:
Ihana mökki ja ihana paikka. Nautimme kovasti paikasra ja varmaasti tullaan uudestaan sekä suositellaan paikkaa muillekin.
Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Kivaa että viihdyitte! -Jouni-

Salmiset
Salmiset


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:26:
Rauhallisia ja mukavia lomapäiviä saimme Kuikanrannassa viettää. Ihana paikka ja näiden sivujen taustaääni vastaa täysin todellista - upeaa linnunlaulukonserttia koko ajan. Uudestaan tullaan varmasti. 🙂

Seija Wikholm
Seija Wikholm


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:26:
Kiitos pitkästä viikonlopusta. Oli mukavaa, puulämmitteinen sauna oli ihanaa löylyt tosi pehmeet. Mukavaa syksyä ja toivottavasti nähdään toistekin.

Valtteri ja Mona
Valtteri ja Mona


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:26:
Mukava ja rentouttava mökkiviikko takana, kiitoksia siitä! Koirakin arvosti uimareissuja ja muuta telmimistä.

Vantaalaiset
Vantaalaiset

- Vantaa

kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:25:
Rentouttaava lomailua Pajarannasa. Sää ei oikein suosinut mutta mukaavaa oli silti.
T. Jari & Päivi ja tipsu Viivi

Kari Evinsalo
Kari Evinsalo


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:25:
Talasniemi viikko 20
Kiitos taas kerran viikon lomasta. Mökki toimi kuten ennenkin moitteettomasti ja maisema on hesalaiselle se hermoja lepuutteleva kokemus. Sää vaihteli ulkona viluisasta märästä auringon hemmottelevaksi helmaksi, mutta sisällä mökissä oli tasaisen lämmintä. Kirjan viimeistely onnistui ja kalastaminen veljien kanssa myös. Saalis oli 29 haukea, joista kaksi valikoitui fileiksi ja muut jatkavat kasvamista Iso-Paljossa. Kiitokset Jounille ja pehtooriparille sekä tietysti Velmulle. Kari Evinsalo

Kirsi ja Jan
Kirsi ja Jan


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:25:
Taas on takana iki-ihana viikko Kytörannan mökissä. Mukava hankikanto metsässä liikkuessa ja kevättalven aurinkokin paistoi yhtä päivää lukuunottamatta. Kunnon löylyt puusaunassa iltaisin ja se hiljaisuus!!! Kaupunkilaisen unelmapaikka ja kerrostalokoirien paratiisi!Tämä paikka ei petä koskaan...
Oikein mukavaa kesän odotusta koko Rantalan väelle & toivottavasti taas tavataan viimeistään ensi talvena!
T. Kirsi ja Jan sekä koiruudet Stavros & Aldo

seija laakso
seija laakso


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:25:
Jälleen on lämpimien kiitosten aika. Vietimme rennon, mukavan ja talvisen viikonlopun viimeksi valmistuneessa Myllymökissä 7-9.11.2014 hyvien ystävien seurassa. Kiitos Paula ja Leo sekä käppänä Taru. Mökit sen kuin paranevat ja mitkä maisemat. Usein olemme jo käyneet, viihtyneet erinomaisesti ja vielä on parit mökit testaamatta 🙂 Muutamissa mökeissä ei ole kertavierailu edes riittänyt. Joten isännät Jouni ja Velmu sekä pehtoori ja pehtoorska, halauslämpimät kiitoksemme ja varmuudella voimme sanoa, että tavataanhan taas, samoissa merkeissä. Lämmöllä Seija ja Pekka sekä käppänä Frodo. Loistopaikka myös koirille.

Leo ja Paula
Leo ja Paula


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:24:
Jo useamman kerran olleet ystäväporukan "vieraana"näissä teidän mökeissä.upeat on mökit ja mahdottoman hyvät saunat.Kalastamista pitäisi vielä joskus kokeilla.Ehkä joskus itsekkin kokeilemme.

Kristiina Kuikkanen
Kristiina Kuikkanen


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:24:
Taas tullaan mökkeilemään, innolla odotan pääsyä sinne rauhaan ja sieniä keräämään (toivottavasti kaikkia sieniä ei ole kerätty :-)) ). Tällä kertaa meitä on isompi porukka kun yleensä on ollut ja odotan mukavaa pitkää viikonloppua. Tämä reissu on varmaan meidän "pappa" koiralle viimeisiä mökkireisuja ja toivottavasti sekin nauttii olostaan.
Näin vähän jäkikäteen haluan kiittää aiemmista reissuista isäntiä Jounia ja Velmua.

mamma ja pappa Nikulainen Jaana, Jasmin ja Janina Sahlberg
mamma ja pappa Nikulainen Jaana, Jasmin ja Janina Sahlberg


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:24:
kiitos taas kerran rantalan isännälle.kahden viikon loma juurlahdessa oli oikein onnistunut ilmojenkin puolesta,ja kalaakin saatiin riittämiin. ja vaikka meillä itsellä ei lemmikkejä ollutkaan mukana niin saatiin nauttia rorsaperheen vierailuista jokaisena päivänä kun ne tulivat hakemaan leivänmuruja, samalla pääsin jopa silittelemään niitä,oltiin tultu jo niin tutuiksi ja ne kesyiksi. kiito vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa. terkuin snellin poppoo
Lähettänyt Jaana Sahlberg Jul 18th, 2014
Kiitos! Ihanat kaksi viikkoa (4.7.-18.7) tuli vietettyä Pajarannassa. Rakkaiden ihmisten kanssa hyvin rakkaassa paikassa.Ilmat suosivat ja toivat hiukka jännitystäkin. Saimme kokea tuon ukkosmyräkän runsaine sateineen... Kurjet olivat pellolla ja toinenkin pariskunta...sorsat kävivät syömässä kuistilla asti useasti päivän aikana. Sauna lämpesi joka ilta ja uitua tuli päivittäin useaan otteeseen. Takuu loma! Ihana mökki/mökit, kauniit maisemat, hiljaisuus jne.

Kiitos Jouni!

t. mamma ja pappa Nikulainen
Jaana, Jasmin ja Janina Sahlberg

Kari ja Maija
Kari ja Maija


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:23:
Kiitokset Jounille, Katille ja Pirhosen pariskunnalle.
Olin kirjoittamassa kolmatta lasten dekkariani Kytörannan mökissä toukokuun alkuviikolla. Paikka on loistava keskittymisen kannalta. Yhdeksän kuukauden kirjoitustyö sai viimeistelynsä Kytörannan rauhassa. Kiireistäni huolimatta jäi aikaa myös virkistäytymiseen. Pari haukea keittooon, puulämmitteinen sauna henkiseen rentoutumiseen, mukava rupatteluhetki isäntäparin kanssa, koiralenkit metsissä, sisällön miettiminen takkatulen rätistessä, mitä muuta sitä kirjoittaja kaipaakaan. Kari ja Marja
Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Kiitos teille niin monesta asiasta, jonka olette meille tehneet. Varsinkin Vertti ja salakuljettajat on mainio! -Jouni-

nimetön
nimetön


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:23:
Suur kiitokset Rantalan lomamökin isäntäväelle. Mökki oli todella hyvä ja ihana.
Ihanaa seutua ja Nita koiramme rakasti juosta pitkin metsiä.
Olimme ensimmäistä kertaa mutta emme taatusti viimeistä kertaa. Syksyllä tulemme
viimeistään uudelleen.
Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Aina on mukava kuulla vieraiden viihtyneen, nähdään syksyllä. -Jouni-

Aija
Aija


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:22:
Vietimme hiihtoloman lassinmajalla.
Mökissä kaikki mukavuudet ja upeat maisemat.kävimme kodallakin makkaranpaistossa
Pariinkin kertaan ja jäällä tuli ulkoiltua.Tullaan varmasti uudestaankin.

Terkuin Aija,Timppa,Annika ja Jonni
Sekä kelpie Chili ja hovawart Gini
Velmulle rapsuja 🙂

Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Rapsutukset suoritetaan joka päivä. Nähdään. -Jouni-

nimetön
nimetön


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:22:
Kuikanrannassa viikko. Mökki oli luxus luokkaa. Ja viihtymin oli taattua. Kerhotilan pelit oli ihana yllätys. Sopii lapsiperheelle loistavasti .
Ylläpidon vastaus: Rantalan väki
Kiitos käynnistä ja tervetuloa pelailemaan uudestaan.-Jouni-

Jatta & Jani + koirat
Jatta & Jani + koirat


kirjoitti 26.9.2016 klo. 11:21:
Mökkikausi tuli aloitettua tänä vuonna Talasniemessä! Mökki oli vallan mainio, kaikki kohdallaan. Paljon näkyi markilla eri lintuja ja muitakin elukoita..olikohan se supikoira.. Käytiin myös tutustumassa Vuorenkylän luontopolkuun. Vaikkei säät nyt meitä varsinaisesti suosineet, sauna ja grilli ainakin pysyivät kuumina, ja järvessä pystyi käydä nopeasti räpiköimässä 😀 Rento ja leppoisa meininki, ja ihanaa että on tällaisiä "koiria suosivia" paikkoja! Terveisin Jatta%Jani+koirat

Liity postituslistalle jotta saat lupsakoita tarjouksia

img_3039