VARAA
MÖKKILOMA
MÖKIT
Rantala2021-5493

Etsitkö lomapaikkaa minne myös koirasi on tervetullut?

koirille

Meille koirat ovat tervetulleita!

koirille
Velmu-talvi-ja-mänty

Koiraystävällinen mökkiloma – Hyväksi haukuttu!

Haluatko kenties tulla koiraporukalla harrastamaan? Tarvitseko kokoontumispaikan kasvattitapaamiselle? Etsitkö lomapaikkaa minne myös koirasi on tervetullut?

Tervetuloa Rantalan Lomamökeille! Olet löytänyt juuri sellaisen paikan, minne olet tervetullut yhdessä koirasi kanssa. Miksi lähtisit viettämään lomaa ilman koiraasi, kun meillä kaikkiin mökkeihin ovat tervetulleita niin isot, pienet, pörröiset, kirjavat, luppakorvaiset tms. nelijalkaiset ihanat karvakuonot.

Tule siis viettämään koirasi kanssa rentouttavaa lomaa! Heti tulessanne Rantalaan, teidät toivottaa lämpimästi tervetulleeksi isännän silmäterä australiankelpie Juju, joka mielellään esittelee omaa reviiriään. Lomallasi saatat helposti tutustua myös muihin koiraihmisiin ja koirasi saa uusia ystäviä muista hännänheiluttajista.

”LOISTAVA PAIKKA VIETTÄÄ LOMAA KAUNIISSA YMPÄRISTÖSSÄ HYVIEN PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ. ERIMOMAINEN ERITYISESTI KOIRAIHMISILLÄ.”
"TALASNIEMI, KOKEMISTAMME MÖKEISTÄ PARHAIN. TASANEN PIHA LIIKKUA. IHANASTI KOIRA HUOMIOITU TERVETULIAISPAKETISSA. LOISTAVA SAUNA, IHANAT LÖYLYT SAIMME. TULEMME TOISTENKIN, JOS VAPAATA LÖYTYY!"
””MEIDÄN KAUPUNKILAISKOIRAMME OLIVAT HALTIOISSAAN, KUN SAIVAT PINKOA VAPAANA MÖKIN PIHASSA JA NUUHKIA METSÄN TUOKSUJA. PUUHAKKAAN PÄIVÄN JÄLKEEN KOKO LAUMA NUKKUI KUIN TUKIT. NELJÄTTÄ KERTAA OLLAAN, EIKÄ JÄÄ VIIMEISEKSI!””

MIKSI LOMA KOIRAN KANSSA VUOKRAMÖKEISSÄMME ON ONNISTUNUT?

Mökkimme ovat viihtyisiä ja niissä on huomioitu tietenkin lemmikkien tarpeet. Jokainen mökki sijaitsee omassa rauhassa eikä suoraa näköyhteyttä naapurimökkiin
ole, näin ollen koirasi saa juoksennella omassa pihapiirissä ja rannassa vapaana. Mikäli koirasi on karkaavaa sorttia, saat meiltä lainaksi juoksunarun, johon voit huoletta laittaa koirasi haukkaamaan happea ja nauttimaan maaseudun ihmeistä. Lisäksi mökkien varustukseen kuuluu koirille ruoka- ja juomakuppi sekä ensiapupakkaus.


Mökkejä ympäröi vehreät metsäalueet ja puhdasvetinen järvi on askeleen päässä mökin terassilta. Metsä suorastaan kutsuu sinut ja koirasi lenkkeilemään ja samoilemaan raikkaassa ilmassa ja mukavilla metsäpoluilla ja metsäautoteillä. Täällä koirasi saa juoksennella vapaana  sammalmättäältä toiselle ja nuuhkia keuhkonsa täyteen luonnon tuoksuja. Mikäpä sen mukavampaa, kun leppoisan metsälenkin päätteeksi pulahtaa yhdessä mökin hiekkarannalta Iso-Paljo-järven raikkaaseen veteen viilentymään.

HAUKUTUT KOIRATÄRPIT

 • Pidämme kaikenkarvaisista koirista.
 • Saat viettää mökkilomasi parhaan ystäväsi kanssa.
 • Mökit ovat reviirimitan päässä toisistaan.
 • Runsaasti lenkkeily- ja ulkoilumaastoja missä koirasi
  saa olla valvotusti vapaana.
 • Koirasi saa uida vapaasti omassa mökkirannassa.
 • Koiratarvikkeita lainattavissa muun muassa pelastusliivit,
  juoksunaru.
 • Mökeissä koiralle (ja myös omistajille) omat tuliaiset.

Jos mielesi tekee harrastaa eri koiralajeja, siihen Rantalan maastot ovat erinomaisia. Meillä on ollut harrastusporukoita ja yhdistyksiä esimerkiksi jäljestämässä ja vesipelastamassa. Metsäalueita on paljon ja voimme yhdessä katsoa sopivia paikkoja harrastukseenne. Samoin järvi tarjoaa hyvät puitteet vesipelastukseen. Soutuveneet ja pelastusliivit kuuluvat mökkien vuokraan.

Midnight Spy-kennel kasvattaa australiankelpieitä ja kennelin kasvattitapaaminen järjestettiin Rantalan mökeillä syysviikonloppuna. Mökit ja ympäröivät maastot soveltuvat erinomaisesti koiratapaamisiin, koska harrastusmahdollisuuksia on monia. Australiankelpiet ja heidän omistajansa majoittautuivat joko omaan mökkiin tai jakoivat mökin jonkun muun kanssa. Mökin yhteisvuokraus onnistuu hyvin, sillä kaikissa mökeissä on muun muassa erilliset ovelliset makuuhuoneet, joka takaa ainakin nukkumisrauhan. Viikonlopun ohjelmassa oli mm. tutustumista jäljestämiseen, yhteisiä metsälenkkejä, makkaranpaistoa kodalla ja tietenkin paljon hauskoja koiramaisia juttuja ja keskusteluja.

Kasvattitapaamisen ajankohta onnistuu erinomaisesti kesäsesongin ulkopuolella, jolloin mökit ovat vuokrattavissa esim. viikonlopuksi. Sesonkiaikaan  kuten kesäisin mökkejä vuokrataan viikoksi kerrallaan

Koiramaista yhteistyötä Dagsmark Petfoodin kanssa!
 -suomalaista lähiruokaa koirallesi

Teemme yhteistyötä koirille ja kissoille lähiruokaa valmistavan Dagsmark Petfoodin kanssa. Maukkaat ruuat valmistetaan Suomessa, kotimaisista ja korkealaatuisista raaka-aineista kuten kanasta, kalasta ja kaurasta. Käy tutustumassa yritykseen monipuoliseen tarjontaan tästä. Tule viettämään mökkilomaa niin koirasi saa tervetulopussin näitä suussa sulavia herkkuja! P.S. Velmun suosikki on Lappi-nappulat.

Jokaisella mökillä on koirien ensiapulaukku.

Felinos Eläinklinikka
Hartola
Puhelin +358 44 971 8357

Kunnaneläinlääkäri
Joutsa
puhelin 040 485 5311

Virka-ajan jälkeen (klo 16-08)
pieneläinpäivystys 0600 306 084

TILAN OMA KOIRA AUSTRALIANKELPIE JUJU

Juju syntyi 2.12.2022 Pälkäneellä ja
muutti Rantalaan tammikuussa 2023. Jujulla oli myös kunnia ehtiä tutustumaan Rantalan kuuluisaan talonvahti Velmuun.

Luonne: vauhdikas, aina valmiina, iloinen hyppelijä
Harrastukset: saunominen ja uiminen, isännän vahtiminen
Lempiruoka: hirvenluut
Tykkäämiset: rapsutukset
Vastuualueet: Ylimmäinen valvoja niin traktorissa, rakennustyömailla kuin muissakin mökkihommissa

KOIRAGALLERIA