fbpx
untitled shoot-4633

Etsitkö lomapaikkaa minne myös koirasi on tervetullut?

rantalan-syksy-6528

 

 

 

 

 

Meille koirat ovat tervetulleita!

rantalan-syksy-5603
Velmu talvi

Koiraystävällinen mökkiloma – Hyväksi haukuttu!

Haluatko kenties tulla koiraporukalla harrastamaan?

Tarvitseko kokoontumispaikan kasvattitapaamiselle?

Etsitkö lomapaikkaa minne myös koirasi on tervetullut?

Tervetuloa Rantalan Lomamökeille! Olet löytänyt juuri sellaisen paikan, minne olet tervetullut yhdessä koirasi kanssa. Miksi lähtisit viettämään lomaa ilman koiraasi, kun meillä kaikkiin mökkeihin ovat tervetulleita niin isot, pienet, pörröiset, kirjavat, luppakorvaiset tms. nelijalkaiset ihanat karvakuonot.

Tule siis viettämään koirasi kanssa rentouttavaa lomaa! Heti tulessanne Rantalaan, teidät toivottaa lämpimästi tervetulleeksi isännän silmäterä australiankelpie Velmu, joka mielellään esittelee omaa reviiriään. Lomallasi saatat helposti tutustua myös muihin koiraihmisiin ja koirasi saa uusia ystäviä muista hännänheiluttajista.

Haukutut koiratärpit Rantalassa

🐕Pidämme kaikenkarvaisista koirista

🐕Saat viettää mökkilomasi parhaan ystäväsi kanssa

🐕Mökit ovat reviirimitan päässä toisistaan

🐕Runsaasti lenkkeily- ja ulkoilumaastoja missä koirasi saa olla valvotusti vapaana

🐕Koirasi saa uida vapaasti omassa mökkirannassa

🐕Koiratarvikkeita lainattavissa muun muassa pelastusliivit, juoksunaru ja koiran herkkuja ostettavissa

🐕Mökeissä koiralle (ja myös omistajille) omat tuliaiset

Miksi loma koiran kanssa vuokramökeissämme on onnistunut?

Mökkimme ovat viihtyisiä ja niissä on huomioitu tietenkin lemmikkien tarpeet. Jokainen mökki sijaitsee omassa rauhassa eikä suoraa näköyhteyttä naapurimökkiin ole, näin ollen koirasi saa juoksennella omassa pihapiirissä ja rannassa vapaana. Mikäli koirasi on karkaavaa sorttia, saat meiltä lainaksi juoksunarun, johon voit huoletta laittaa koirasi haukkaamaan happea ja nauttimaan maaseudun ihmeistä. Lisäksi mökkien varustukseen kuuluu koirille ruoka- ja juomakuppi sekä ensiapupakkaus.

Mökkejä ympäröi vehreät metsäalueet ja puhdasvetinen järvi on askeleen päässä mökin terassilta. Metsä suorastaan kutsuu sinut ja koirasi lenkkeilemään ja samoilemaan raikkaassa ilmassa ja mukavilla metsäpoluilla ja metsäautoteillä. Täällä koirasi saa juoksennella vapaana sammalmättäältä toiselle ja nuuhkia keuhkonsa täyteen luonnon tuoksuja. Mikäpä sen mukavampaa, kun leppoisan metsälenkin päätteeksi pulahtaa yhdessä mökin hiekkarannalta Iso-Paljo-järven raikkaaseen veteen viilentymään.

Lue parhaat vinkit koiran kanssa mökkeilyyn!

Kokoa porukkasi ja tule harrastamaan metsäjälkeä tai vesipelastusta!

Jos mielesi tekee harrastaa eri koiralajeja, siihen Rantalan maastot ovat erinomaisia. Meillä on ollut harrastusporukoita ja yhdistyksiä esimerkiksi jäljestämässä ja vesipelastamassa. Metsäalueita on paljon ja voimme yhdessä katsoa sopivia paikkoja harrastukseenne. Samoin järvi tarjoaa hyvät puitteet vesipelastukseen. Soutuveneet ja pelastusliivit kuuluvat mökkien vuokraan.

Midnight Spy kasvattitapaaminen

Midnight Spy-kennel kasvattaa australiankelpieitä ja kennelin kasvattitapaaminen järjestettiin Rantalan mökeillä syysviikonloppuna. Mökit ja ympäröivät maastot soveltuvat erinomaisesti koiratapaamisiin, koska harrastusmahdollisuuksia on monia. Australiankelpiet ja heidän omistajansa majoittautuivat joko omaan mökkiin tai jakoivat mökin jonkun muun kanssa. Mökin yhteisvuokraus onnistuu hyvin, sillä kaikissa mökeissä on muun muassa erilliset ovelliset makuuhuoneet, joka takaa ainakin nukkumisrauhan. Viikonlopun ohjelmassa oli mm. tutustumista jäljestämiseen, yhteisiä metsälenkkejä, makkaranpaistoa kodalla ja tietenkin paljon hauskoja koiramaisia juttuja ja keskusteluja.

Kasvattitapaamisen ajankohta onnistuu erinomaisesti kesäsesongin ulkopuolella, jolloin mökit ovat vuokrattavissa esim. viikonlopuksi. Sesonkiaikaan  kuten kesäisin mökkejä vuokrataan viikoksi kerrallaan.

Parhaat haukut

”Juuri koiraihmisille sopiva ja suojaisa, muutenkin mahtava sijainti.”

”Mökkiloma onnistui erittäin hyvin, tosi hyvä muikkuja ja koiratkin tykkäsi omista herkuistaan”

”Ihana paikka, vietettiin kiva loma koirien kanssa!

”Kaunis, viihtyisä ja kotoisa paikka. Menossa elokuussa kolmatta kertaa eikä varmasti viimeistä. Parasta lomaa koiran kanssa”

”Loistava paikka viettää lomaa kauniissa ympäristössä hyvien palveluiden äärellä. Erimomainen erityisesti koiraihmisillä.”

Miten varaan mökin?

Meille pääset viettämään koirasi kanssa yhteistä lomaa painamalla yläpalkista otsikkoa Varaus. Tarkista haluamasi mökin tämänhetkinen varaustilanne syöttämällä tulo- ja lähtöpäiväsi, aikuisten, lasten ja koirien määrä. Tämän jälkeen ne mökit, jotka vastaavat ehtojasi ovat korostettuja. Noudata sen jälkeen annettuja ohjeita ja tee varaus haluamallasi tavalla.

 

Hau Hau! Nuuhkimisiin järven rannalla!

Velmu_05

Liity postituslistalle jotta saat lupsakoita tarjouksia

Tilan oma koira australiankelpie Velmu

Velmu ”Midnight Spy Wallaroo” syntyi 3.5.2011 Jyväskylässä ja muutti Rantalaan saman vuoden juhannusviikolla.

Luonne: iloinen, kiltti, tottelevainen, vauhdikas
Harrastukset: kepin ja pallon hakeminen
Lempiruoka: hirvenluut
Tykkäämiset: rapsutukset
Vastuualueet: Ylimmäinen valvoja niin traktorissa, rakennustyömailla kuin muissakin tilan hommissa
Vinkki: Jos haluat seurata seikkailujani, vierailen usein Facebookissa: www.facebook.com/Rantalanlomamokit
Käy tykkäämässä!

Koirasi terveyden puolesta:

Jokaisella mökillä on koirien ensiapulaukku.

Eläinlääkäri Hartola puhelin 044 729 7764

Eläinlääkäri Joutsa puhelin 040 485 5311 (virka-ajan jälkeen 0600-19222)

Vuokrattavissa: Velmun mökki

Velmun mökki sijaitsee Rantalan kauniissa maalaispihapiirissä. Mökin varustuksiin kuuluu tupa, pieni terassi ja juomakuppi. Mökki on lämpöeristetty, joten siellä pärjää kylmemmälläkin ilmalla. Kysele Velmulta lupaa lainata mökkiä!

Velmun mökki

Koiramaista yhteistyötä Dagsmark Petfoodin kanssa!
 -suomalaista lähiruokaa koirallesi

Teemme yhteistyötä koirille ja kissoille lähiruokaa valmistavan Dagsmark Petfoodin kanssa. Maukkaat ruuat valmistetaan Suomessa, kotimaisista ja korkealaatuisista raaka-aineista kuten kanasta, kalasta ja kaurasta. Käy tutustumassa yritykseen monipuoliseen tarjontaan tästä. Tule viettämään mökkilomaa niin koirasi saa tervetulopussin näitä suussa sulavia herkkuja! P.S. Velmun suosikki on Lappi-nappulat.

 

Tilaa uutiskirjeemme

🐶 Saat mahtavia mökkitarjouksia
🐕 Vinkkejä mitä tehdä mökkilomasi aikana
🐩 Mökille saavuttuasi sinua, perhettäsi ja koiraasi odottaa  yllätyslahjat