VARAA
MÖKKILOMA
MÖKIT
rantala_fiiliskuvat-9358

Lupsakkaa tekemistä mökkilomallasi

21_rantalanmokit_-8512
2_rantala_fiiliskuvat-9582

HARTOLASSA RANTALAN LOMAMÖKEILLÄ
ON PALJON TEKEMISTÄ, JOTEN KANNATTAA OLLA
PAIKALLA PIDEMPÄÄNKIN

Kalastus

Iso-Paljo-järveltä taitavimmat kalastajat ovat onnistuneet narraamman veneeseen jopa 10-kiloisen hauen ja lähes 2-kiloisen ahvenen. Jos tuuri käy, niin onkeen, verkkoon tai vieheeseen saattaa tarttua myös made, siika, lahna tai jopa karppi.

Grillaaminen

Jokaisen mökin pihalla on grillikatos, missä valmistaa grilliherkkuja. Kottilan kota on myös kävelymatkan päässä mökeiltä ja sitä saa vapaasti käyttää.

Mökin omalla uimarannalla voi pulikoida rauhassa vaikka aamusta iltaan. Jokaisessa mökissä on oma puulämmitteinen sauna ja hiekkaranta.

Rantalan metsät ovat syksyisin pullollaan mustikoita ja puolukoita. Sienestäjä poimii koriinsa metsien aarteita, ainakin kanttarellit, tatit ja rouskut. Laajat metsäalueet houkuttelevat myös muuten vain samoilemaan luonnossa.

Rantalaa ympäröivät laajat metsäalueet houkuttelevat kävelyreissulle luonnossa. Polkuja ja metsäautoteitä kannattaa hyödyntää!

Souturetket järvelle

Kaikkien mökkien rannassa on soutuvene, joka on vapaasti käytössäsi. Pelastusliivejä on vanhan navetan kehotilassa. Souturetkelläsi bongaat vaikkapa joutsenen tai sorsaperheen tai kuulet kuikan kutsuhuudon.

Talvella on mukava lähteä metsäretkelle lumikenkäilemään. Ja poiketa samalla reissulla vaikkapa kodalle paistamaan makkaraa tai muita herkkuja.

Vuokraa fatbike sähköpyörä ja lähde kokemaan vauhdin hurmaa ja helppoutta! Pyöräilet kepeästi pidempiäkin reissuja ja samalla pääset ihailemaan maisemia. Pyöräilet helposti mäet ylös ja alas tai liikuskelet metsäpoluilla.

Lasten suosiossa on tietenkin Rantalan pihassa oleva trampoliini, jonne ovat tervetulleita niin pienet kuin suuretkin pomppijat. Navetan kerhotilassa on pingispöytä, pelejä ja kirjoja.

Leivonmäen kansallispuisto, Ratsastusta, Golfia, kulttuuria

TUTUSTU LÄHIALUEEN PALVELUIHIN!